Bag in Box blue curacao szirup 3 liter

8.598 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

AZ EGZOTIKUS NARANCSOS ÍZ DOMINANCIÁJA KÉK KÖPENYBEN

A blue curacao tulajdonképpen egy narancspárlat, különlegessége egyértelműen a csodás, kék színében rejlik. Ez az erőteljes élénk kék szín óhatatlanul a kék vízű medence, a tenger és az óceán látványát idézi fel, s innen már nem kell sok, hogy a hűsítő víz, a lágy szellő és a nyári strandos érzés is magával ragadjon minket! Ezek után egy finom blue curacao koktéllal, ki az, aki ne akarná felpezsdíteni a hangulatot?!

Leírás

Az ELDORADO BLUE CURACAO koktélszirup nemhogy tökéletes kiegészítője a koktélozásnak, de alapvető alkotóeleme is.  Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám egyet biztosan állíthatunk a koktél szíve és motorja az bizony a koktélszirup! A koktélszirup az, ami nem csak az alkoholos, hanem az alkoholmentes koktéloknak, limonádéknak is megadja azt a frissességet, lendületet, amitől minden ízérzékünk életre kelti! A BLUE CURACAO nem más, mint egy egyszerű párlat játékossabbá tétele a színekkel! Legtöbben a curacao kék árnyalatát ismerik, ám sokan nem tudják, hogy ez csak a hozzáadott színező alapanyagának a különlegessége. Igazából mindegy is, mert tulajdonképpen épp ez az a szín, ami annyira különlegessé és egyedivé tette ezt a száraz, érdekesen trópusi narancsos ízű italt, amit valószínűleg, ha csak egy egyszerű áttetsző színű párlat lenne, a kutya nem nyúlt volna hozzá. És pláne nem készített volna belőle csodás koktélt! 
 
BLUE CURACAO - merülj el a kék vizű lagúnában 

Ez az az ital, amire a színe miatt azonnal felkapod a fejed és le sem bírod venni róla a tekinteted. Pláne, ha azt is tudod, mennyire finom italok készíthetők belőle. A finom italok készítéséhez szüksége némi alapismeret a curacao tulajdonságairól, mivel enyhén narancsos ízvilága egyedi körülmények között domborodik ki leginkább. 

Mi más lehetne az első, ami eszünkbe jut egy blue curacao-ból készült koktél kapcsán, mint a BLUE LAGOONKék víz, forró fehér homok, a szélben lengedező pálmafa levelek és mi pedig a parton heverészünk egy nyugágyban. Idilli és kellemes pillanatokat varázsol nekünk a blue curacao színvilága, amit az egzotikus gyümölcsök zamataival tudunk feldobni. Ilyen például az ananász vagy a mangó, ami tökéletesen illik a curacao narancsos alapízéhez. 

 

GYEREKEK részére készített alkoholmentes koktélok kötelező alapanyaga a Blue curacao. Ha tuti befutót kell mondani, a blue curacao az semmi kétség! A színével mindig ki fog lógni a többi koktélszirup mellől, íze kellemesen narancsos, a népszerű ananászlével ez még tovább fokozható.  Ha érzünk némi kreativitás magunkban, akkor a felnőttek Blue Lady italát máris átnevezhetjük Blue Girl-re a lányoknak, a Blue Bird ital pedig akár a fiúknak lehet Blue Eagle is és máris készen vannak a tökéletes fantázianevek a gyerekek koktélozásához! 
 
BLUE CURACAO KOKTÉLRECEPTÉRT >>>>>>KATT IDE<<<<<

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!