Bag in Box csokoládé szirup 3 liter

8.598 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

AZ ISTENEK ELEDELE: EZ A CSOKOLÁDÉ

Csokoládé. Az édes csábítás, aminek nagyon kevesen tudnak ellenállni. Kakaóbab, amiből fehér csokoládé, keserű csokoládé, töltött vagy töltetlen csokoládé készül és minden formában verhetetlen! Meleg italok, frappék és egyes édességek ízesítésére tökéletesen alkalmas, finoman áramlik szét bármilyen süteményben és édes ízével ejti rabul az embert!  Csokoládéra van szükséged, ha derűs és boldog perceket szeretnél előcsalogatni a napodba! 

Leírás

Az ELDORADO CSOKOLÁDÉ koktélszirup nemhogy tökéletes kiegészítője a koktélozásnak, de alapvető alkotóeleme is.  Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám egyet biztosan állíthatunk a koktél szíve és motorja az bizony a koktélszirup! A koktélszirup az, ami nem csak az alkoholos, hanem az alkoholmentes koktéloknak, limonádéknak is megadja azt a frissességet, lendületet, amitől minden ízérzékünk életre kelti! 


A csokoládé egy trópusi növény különleges termése. A csokoládé tulajdonképpen kakaóbabból készül, az emberiség egyik legkedveltebb és legfinomabb csemegéje! Az Istenek eledelének is tartják, és hát valljuk be, nem kis túlzással, de ez igaz is. Néhány évszázaddal ezelőtt a csokoládé talán nem is meglepő módon, de gyógyszerként volt használatos. De persze az a gyógyszer, ami finom, gyorsan válik élvezeti cikké, így aztán egyre több helyen már bonbonok készültek belőle. Akkor még csak az úri rétegnek, ma már szinte bárki hozzájut a csokoládéhoz. 

CSOKOLÁDÉ - isteni eledel

A csokoládénak roppant sok jótékony hatása van. Jótékony hatással van a szívre és a vérkeringésre. Ásványi anyagokban nagyon gazdag a kakaóbab. Kálium, cink és szelén azok az ásványi anyagok, amik kifejezetten magas arányban vannak a csokoládéban. Jó a bőrnek és nem utolsó sorban bár meglepő, ám segít a fogyásban.  Segít a szerelembe eséskor is, hiszen a csokoládé feniletilamint tartalmaz, ezt a vegyületet pedig az agy éppen szerelembeeséskor termeli a szervezet számára. Csoda, ha szeretet jeleként leggyakrabban csokoládéval lepjük meg a szeretet embert? Bizony, hogy engem csoda! És ebből a sorból most már a csokoládés koktélszirup sem hiányozhat! 


 
 
A csokoládés koktélszirupot meleg italok készítéséhez épp annyira javasoljuk, mint frappék vagy sütemények ízesítésére. Egy-egy meleg italba óvatosan csempészhetünk némi alkoholt is, mondjuk a téli hidegben a forró csokiba egy kis rumot ám alkohol nélkül is kitűnő italok készíthetők belőle. 
 
A GYEREKEK egytől egyig imádnak minden olyan italt, amiben akár nyomokban is, de megtalálható a csokoládé. Az ő számukra igazi ünnepnappá tehetjük azokat  a napokat, mikor csokoládés koktélszirupot használunk vagy azzal készült étel vagy italt teszünk eléjük az asztalra. Ha csak azt meghallják, hogy csokoládés sziruppal készült, már fülig ér a szájuk. Ez is mutatja, hogy a csokoládé boldogságot és örömet teremt! Bánjunk vele mértékkel, ám ne hagyjuk ki fogyasztását, mert jótékony hatással bír többek között a jókedvükre is. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!