Bag in Box kávé szirup 3 liter

8.598 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

TEJESKÁVÉ, JEGESKÁVÉ GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN

Az Eldorado kávé szirupot azoknak a vevőinknek fejlesztettük ki, akik könnyen és gyorsan szeretnének tejeskávét, vagy jegeskávét készíteni. Magas koffeintartalma és krémes állaga miatt már sok vevőnk kedvencévé vált. Ideális mobil kávé vagy koktélpultokhoz, illetve olyan vendéglátóhelyekre, ahol nincs kávégép, de még remekül használható otthon vagy munkahelyen is. Recepteket találsz a palack hátoldalán. 

Leírás

Az ELDORADO KÁVÉ koktélszirup nemhogy tökéletes kiegészítője a koktélozásnak, de alapvető alkotóeleme is.  Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám egyet biztosan állíthatunk a koktél szíve és motorja az bizony a koktélszirup! A koktélszirup az, ami nem csak az alkoholos, hanem az alkoholmentes koktéloknak, limonádéknak is megadja azt a frissességet, lendületet, amitől minden ízérzékünk életre kelti! 

 
 
 
A kávé már szinte a legtöbb ember reggelének alapja, élénkítő hatása miatt sokan fogyasztják, különböző formákban. Sokan csak az íze miatt is kedvelik, ezek az emberek koffeinmentes formában is szívesen fogyasztják. A kávénak rengeteg jótékony hatása van az egészségre is. Napjainkban egyre gyakrabban használják sütemények készítéséhez is, valamint vannak kávé ízesítésű tejtermékek, cukorkák stb is. Az idő múlásával egyre több kávékülönlegesség is megjelent, melyeket nagyon sokan kedvelnek.
 
Kávé, a mindennapok hőse! 

A kávét először Jemenben kezdték el termeszteni, ahol teraszos gazdálkodást folytattak. A kávézás a mohamedán zarándokokkal terjedt, Mekkába és Medinába is magukkal vitték, innen pedig tovább terjedt a kávéfogyasztás az egész Közel-Keletre. A kávétermesztés idővel megjelent Arábiában és Egyiptomban is, ahol fogyasztása mindennapi szokássá vált. A 16. században utazók, botanikusok egy eddig ismeretlen növényről és annak terméséből készült italról küldtek híreket Európába. A kereskedők hamar felismerték a kávéban rejlő lehetőségeket, és az 1600-as évek elején megérkeztek az első kávészemekkel töltött zsákok Velencébe. Ebben a pillanatban kezdtek el az európai emberek megismerkedni a kávéval.


 
Különleges kávészirupunkat koffeintartalma miatt, akár kávé helyettesítőként is használhatod, egy rohanó reggelen, amikor nincs idő a kávéfőzésre. Ezen kívül ízletes smoothiekat, kávékülönlegességeket készíthetsz, vagy megbolondíthatod kissé a forrócsokoládédat is, ízesítheted vele süteményeidet.

 
GYEREKEKNEK koffeintartalma miatt nem ajánlott! 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!