Bag in Box rágógumi szirup 3 liter

8.598 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

ÉLD ÁT ÚJRA GYERMEKKOROD KEDVENC ÍZÉT

A rágógumi a régi rágók ízét hozza vissza frissítő italainkba. Bátraké a szerencse!  A rágógumi koktélszirup minden korosztályba népszerű lehet. A múlt ízein nosztalgiázó felnőttek épp annyira odavannak érte, mint a gyerekek. Az édes ízek kedvelőinek telitalálat, mert a régi rágógumi íz abszolút felfedezhető benne. A rágógumi koktélszirup különleges, játékos, egyeseknek finom rózsaszín színe a magával ragadó.

Leírás

Az ELDORADO RÁGÓGUMI koktélszirup nemhogy tökéletes kiegészítője a koktélozásnak, de alapvető alkotóeleme is.  Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám egyet biztosan állíthatunk a koktél szíve és motorja az bizony a koktélszirup! A koktélszirup az, ami nem csak az alkoholos, hanem az alkoholmentes koktéloknak, limonádéknak is megadja azt a frissességet, lendületet, amitől minden ízérzékünk életre kelti! 


A rágógumi sokkal korábban létezett már, mint mi azt gondolnánk! Több ezer évvel korábbról is vannak már rágógumival kapcsolatos történelmi nyomok. Ám ha csak az elmúlt 100 évet vizsgáljuk, akkor is határozottan mondhatjuk, hogy népszerűsége töretlen. Egy ideig jótékony hatása megkérdőjelezhető volt cukortartalma miatt, ám amióta cukormentes változatban is létezik, több jótékony hatás is tulajdonítanak neki. A gyerekek inkább az édesebb rágógumi ízeket kedvelik, a felnőttek a higiéniás javaslatok miatt már inkább a mentolos változatot használják. 


RÁGÓGUMI - egy kis édes nosztalgia

A rágógumi. Nem a filmből ismert forró rágógumi, de a régi emlékekben élő rágógumi. Az édes, a finom rágógumi, amiből hatalmas lifukat lehet fújni. Mindenkinek van emléke vele. Vagy azért mert egyszer már életében bele ragadt a ruhájába, vagy épp a gyerek ruhájába, vagy, csak mert amúgy is szeret rágózni. A rágógumi koktélszirup épp ezeket az élményeket kívánja kicsit megeleveníteni egy - egy finom, édes koktél iszogatása mellett.  

A rágógumi koktélszirupot egyrészt az édes ízeket kedvelő, másrészt a nosztalgikus lelkű koktélozóknak javasoljuk. Vodka mellett például egészen különleges módon emelkedik ki a rágógumi édeskés íze. A koktélszirup finoman rózsaszín színét eper darabokkal tökéletesen fel tudjuk dobni és máris nem csak ízében, de színében is a rágógumik színvilágához közelítünk. 

GYEREKEK ma már nagyon sokféle rágógumi közül választhatnak. Az édeskés rágógumi élmény azonban még mindig verhetetlen számukra, elég csak a rágógumi ízű fagylalt sikerére gondolni. Gyümölcslevekből vagy akár csak natur a rágógumi koktélszirupból tökéletes limonádé készíthető. Lányoknál a finom babarózsaszínű limonádé garantáltan verhetetlen lesz. Fiúknak akár egy kék koktélos napernyővel is fel lehet dobni a limonádét!

KOKTÉLRECEPTEKÉRT >>>>>>KATT IDE<<<<<

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!