Bag in Box 3 literes utántöltő cukormentes koktél és limonádé szirupok

Rendezés:

Bag in Box Görögdinnye zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Görögdinnye szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. A nyár kedvence a görögdinnye szirup mostantól cukormentesen is elérhető. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Áfonya zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Áfonya szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Az áfonya természetes íze remek kiegészítő, és mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a mindenki által kedvelt ízt. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Mango zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Mangó szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. A trópusi gyümölcsök közül a mangó kétség kivül a legkedveltebb, és legismertebb, és mostantó

Bag in Box Bodza zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Bodza szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Az Eldorado bodza szirup kifejezetten intenzív és illatos limonádé szirup, melyet mostantól cukormentesen is élvezhetsz. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Eper zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Eper szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Nem kell többet lemondanod a friss érett eper ízéről, mert mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a mindenki által kedvelt ízt. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box zöldalma zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Zöldalma szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Ha szereted a zöldalma jellegzetes kellemesen savanykás ízvilágát, akkor nagyon örülni fogsz, mert mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a különleges ízt. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Sárgadinnye zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Sárgadinnye szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Ha szereted a sárgadinnye finom édeskés ízét, van egy jó hírünk, mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a kellemes ízt. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Citrus Menta zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft
Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Citrus menta szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Ebben a szirupban a hűsítő menta íze tökéletesen kiegészül a citrusok savanykásságával, és mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a hűsítő ízt. Pár szelet lime, néhány mentalevél, egy kis jég és szóda társaságában máris kész a "mentes Mojito" cukor nélkül. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Bag in Box Málna zero szirup 3 liter

Raktáron
12.415 Ft

Megérkezett végre az Eldorado cukormentes termékcsalád oszlopos tagja a ZERO Málna szirup, hogy meghódítsa az ízlelőbimbóidat teljesen zero cukorbevitel mellett. Nem kell többet lemondanod a friss érett málna ízéről, mert mostantól cukormentesen is élvezheted ezt a mindenki által kedvelt ízt. Ajánljuk továbbá minden Vendéglátóhelynek, ahol igény van a cukormentes termékekre.

Mi az Eldorado koktélshop munkatársai is ezt isszuk a nyári nagy melegben. :))