Eldorado Rózsa szirup 0.25 liter

1.453 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

A NYÁR IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGE A RÓZSA SZIRUP

A rózsa a virágok között is különleges, ám a koktélozást kedvelők körében is népszerű. Különösen azok kedvelik, akik mesteri érzékkel tudnak az arányokkal játszani. A rózsa szirup különlegessége, hogy egyedi és egyben utánozhatatlan ízvilágot ad a belőle készült koktélnak és fantasztikus élményt a koktél fogyasztójának.

Leírás

Az ELDORADO RÓZSA koktélszirup nemhogy tökéletes kiegészítője a koktélozásnak, de alapvető alkotóeleme is.  Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám egyet biztosan állíthatunk a koktél szíve és motorja az bizony a koktélszirup! A koktélszirup az, ami nem csak az alkoholos, hanem az alkoholmentes koktéloknak, limonádéknak is megadja azt a frissességet, lendületet, amitől minden ízérzékünk életre kelti! 


A rózsát, mint növényt a virágok királynőjének is nevezik. Hölgyek körében a 3 legnépszerűbb virág között van a rózsa. Több fajtája létezik, megél kertben bokorként, ám csodálatos látvány akkor is, ha például egy kertkaput futtatnak be rózsával. A rózsa azonban nem csak növényként híres. A szirmából nyert olaj, a rózsaolaj is nagyon különleges. Kozmetikai termékek elmaradhatatlan összetevője, és elsősorban illatosítására használják. Élelmiszerben való hasznosítása a levendula után terjed el nagyon. Nem is véletlen, hiszen ha a mennyiséggel óvatosan bánunk igazán különleges élményben van részünk. 
 
RÓZSA - nincsen rózsa tövis nélkül
Bizony a koktélszirup rózsa fajtája is rejt magában tövist, ám természetesen csak átvitt értelemben. Mégpedig úgy, hogy ha nem tartjuk be a megfelelő adagolást, akkor oda a kellemes ízélmény. Bánjunk óvatosan a rózsa koktélsziruppal, de ne hagyjuk ki semmiképp, mivel egy igen különleges ízt hagynánk ki. 
 
A rózsa koktélszirup használatát kis mennyiségben javasoljuk. Az íze fantasztikus, ám mikor kísérletezünk vele, akkor nagyon kis adaggal kezdjük csak és ezt emeljük fokozatosan addig, amíg az élmény kellemes. Elsősorban gyümölcslevekkel és akár egy másik gyümölcsös koktélsziruppal párosítsuk, ginnel, rummal, vodkával bátran keverhetjük, nem okoz csalódást. 
 
GYEREKEKNEK nagy élmény, mikor valami olyan valamit ehetnek vagy ihatnak, ami különleges. A rózsa koktélszirupra ez kifejezetten érvényes. Gyümölcsökkel és gyümölcslevekkel különleges italt készíthetünk nekik a rózsa koktélsziruppal. A gyümölcsdarabok a rózsa édeskék jegyeit magukba szívják és magának a gyümölcsdaraboknak is különlegest ízt adnak. 
 
KOKTÉLRECEPTEKÉRT >>>>>>KATT IDE<<<<<

Összetevők: fruktóz-glükóz szirup, víz, almalé 25% (sűrítményből), aromák, színezék: karminvörös, tartósítószer: kén-dioxid.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!